ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

Dita e familjes

Ne Garden City organizohen gjithnje aktivitete te larmishme per ju dhe familjet tuaja. Gjate veres, ne kemi organizuar dy here aktivitetin Dita e Familjes. Aktiviteti u zhvillua me pjesemarrjen e Shoqerise se Animatoreve Shqiptare dhe te banoreve te kompleksit. Personazhet e femijeve si Borebardha dhe klloune drejtuan zhvilluan lojra dhe kuice per femijet. Vogelushet kenduan dhe kercyen kenge te ndryshme dhe recituan poezi.