ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

TEG

Tanime ne jemi te pranishem ne disa qendra tregtare ne Tirane.  

Pervecse ne qendren tregtare Tirana East Gate, qe nga data 15 Nentor 2013, ne jemi prane jush ne qendrat tregtare QTU dhe CITY PARK. Ju mund të mesoni më shumë informacion në lidhje me komplesin rezidencial Garden City dhe projktet tona ne zhvillim. Ejani dhe na vizitoni.

QENDRA TREGTARE

CITY PARK

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

ALB Kamza Development

QTU