Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
Kompleksi Rezidencial
Garden City
5 kate
Qender Tregtare
Dy Kullat
ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development Aktivitete French  Kamza Development

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

ALB Kamza Development

RRETH 2 KULLAVE

“Dy Kullat’ eshte projekti me i ri i kompanise tone. Eshte planifikuar te jete nje rezidence totalisht ndryshe nga ato qe jemi mesuar te shikojme! Pozicionuar ne Jug-Lindje te kompleksit tone te banimit, “ Dy kullat” kane ne projektin e tyre plot 250 apartamente, rreth 100 njesi tregtare dhe rreth 100 garazhe nentokesore! Ky objekt eshte projektuar te kete  ne sherbim te banoreve te tij :

Kulla 1 Kulla 2 Projekte

•   Palestër

•   Kopësht për fëmijë

•   Klinika mjeksore

•   Super Market, Bar - Kafe

     dhe Restorante.

•   24 orë siguri


•   Internet wireless

•   Kënd lojrash për fëmijë

•   Parking i jashtëm pa pagesë

•   “Club house” ku ju mund të prisni

      miqtë dhe të afërmit  tuaj, etj