Kamza Development

kl

ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

 Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development Lexo me shume Ploteso Oferten Lexo me shume

Ne Garden City organizohen gjithnjë aktivitete të larmishme për ju dhe familjet tuaja. Gjatë verës, …..

Kompania “Kamza Development” sh.p.k eshte nje kompani me aktivitet ne fushen e ndertimit. Aktualisht jemi ne fillim te punimeve te nje pallati 14 katesh + 1 kat nentoke me funksione banimi dhe tregtar ne kompleksin rezidencial “Garden City”, kthesa e Kamzes, Tirane.

Garden City tashmë është prezent për komunitetin shqiptar në gazetën "The Albanian" në Britaninë e Madhe

Te gjitha firmat e interesuara te plotesojne oferten duke klikuar ne butonin e meposhtem:

Ftese per Oferte

FILLUAN SHITJET KULLA 1