ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

MISIONI YNE

Kompania Kamza Development sh.p.k gjatë këtyre viteve ka synuar në përmbushjen e nevojave të klientëve të saj per banesa, ambiente tregtare, zyra, garazhe etj me një cilësi të lartë dhe standarte të çertifikuara. Eksperienca jonë shumë vjeçare ne fushën e ndërtimit dhe një staf i kualifikuar e ka bërë më të lehtë përmbushjen e këtij misioni.

Ndërtimi i kompleksit rezidencial “Garden City” me standarte bashkëkohore te krahasueshme me ato të vendeve më të zhvilluara europiane e konfirmon më së miri këtë gjë.

Gjatë viteve të ardhshme kompania jonë do të vazhdojë të aplikojë teknikat dhe metodat më bashkëkohore në ndërtim me qëllim arritjen e një cilësie sa më të lartë në funksion të përmbushjes me sukses të nevojave dhe kërkesave të klientit.