ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

PËRGJEGJËSITË SOCIALE

Të ndërtosh një apartment komod, të sigurtë dhe me çmim të arsyeshëm është një hap i rëndësishëm drejt përmbushjes së nevojave të klientit. Por a është e mjaftueshme kjo ? Natyrisht që jo. Një apartament cilësor ka nevojë dhe për një ambient rrethues apo infrastrukturë po aq cilësore. Ajo çka e dallon Kamza Development sh.p.k nga shumë kompani të tjera ndërtimi është pikërisht përmbushja me sukses e përgjegjësive tona sociale.

Ndërtimi i një infrastrukture rrugore moderne, krijimi i hapësirave gjelbëruese , i parku lodrash për fëmijë apo ambientesh ç’lodhëse për mosha të reja dhe të moshuara e bëjnë kompleksin tonë rezidecial “Garden City” unik në llojin e tij në qytetin e Tiranës. Detyra dhe përgjegjësia jonë ndaj klientit nuk përfundon me shitjen por vazhdon gjatë gjithë kohës me krijimin e ambienteve sa më gjelbëruese, të pastra dhe ç’lodhëse me qëllim rritjen e cilësisë së jetës së banorëve në kompleksin tonë.