Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
Kompleksi Rezidencial
Garden City
Dy Kullat
Qender Tregtare
5 kate
ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte Aktivitete ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

ALB Kamza Development

Kreu

Harta e faqes

Lexo me shume Lexo me shume

31 Blloqe banimi, 450 Apartamente

dhe mbi 100 dyqane, te perfunduara dhe te shitura.

5 Katëshet
Lexo me shume

Objekt 14 katesh me nje kat nentoke, me funksion tregetar, administrativ dhe banim.

Ambjente tregtare me sipërfaqe të ndryshme.

Qendra Tregtare
Projekte 2 Kullat