ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

RRETH NESH

Për më shumë se 15 vjet me radhë kompania “Kamza Development” sh.p.k është përpjekur që të kthejë çdo aspiratë njerëzore në një përmbushje të plotë; krijimi i një përvoje më të mirë në çdo aspekt të jetës nëpermjet sipërmarrjeve dhe ndërtimeve te saj unike. Sot, emri i kompanisë “Kamza Development” sh.p.k me një staf vendas dhe të huaj me eksperiencë ndërkombëtare thekson vetëm cilësi, besim dhe inxhinierim të standarteve bashkëkohore. Suksesi i madh i kompanisë sonë është thjesht rezultati i një përkushtimi të vazhdueshëm, pasion për perfeksion dhe mundësi adoptimi të teknologjive dhe materialeve të kohës.

E themeluar mbi bazën e aspirimeve të stafit të saj të kualifikuar, kompania ka bërë një rrugë shumë të gjatë dhe tashmë numëron në backgroundin e saj 31 pallate , të njohura ndryshe si kompleksi rezidencial “Garden City”. Aktualisht kompania ka filluar ndërtimin e objektit më të ri 14 katësh të quajtur “Dy Kullat” brenda hapësirës së këtij kompleksi.

“Kamza Development” sh.p.k synon të realizojë ndertime me cilësi dhe standarte bashkëkohore për klientët e saj duke u shndërruar në një kompani profesionale për menaxhimin e pronave duke ju përmbajtur standarteve nderkombetare.

MALAJZIA

ALBANIA