ALB Kamza Development ALB Kamza Development Kreu Projekte Rreth nesh Karriera Media Kontakte ALB Kamza Development ENG Kamza Development English IT  Kamza Development French  Kamza Development Aktivitete

Kreu

Harta e faqes

"Kamza Development" sh.p.k

Zyrat e Shitjes, Kompleksi i Banimit " Garden City" Kthesa e Kamzes, Tirane

Tel: +355 (0) 48302659 - Cel: (0) 67 20 72721 / (0) 67 20 45145

E-Mail: info@gardencity-al.com

Planimetri 3D apartamente Tip

Lexo me shume
ALB Kamza Development

STAFI

Pasuria më e rëndësishme e kompanisë tonë janë njerëzit që prej vitesh punojnë dhe janë pjesë e pandashme e saj. Tek ne punojnë njerëz të motivuar, me vlera të larta profesionale dhe njerëzore, të përgjegjshëm dhe të aftë të punojnë në grup. Të motivuar dhe nga ambienti që Kamza Development sh.p.k u ka ofruar, stafi yne punon çdo ditë për të dhënë më të mirën e tij në funksion të arritjes së cilësisë maksimale dhe standarteve bashkëkohore.

Suksesi ynë bazohet në punën e palodhshme të stafit tonë!